Accueil > NASLOVNA > ZENSKI KUTAK > MODA > Ona je kraljica uličnog šika : Kombinacija koja je jednostavno savršena (...)

Ona je kraljica uličnog šika : Kombinacija koja je jednostavno savršena !

lundi 27 mars 2017, par webmaster

zena.blic.rs/O. K.

Viktorijin ađeo Kendis Svonpul poznata je po besprekornom izgledu i posle trudnoće, ali i po neprevaziđenom stilu. Ona je ulični šik podigla na viši nivo, a titulu kraljice ovog stila ne prepušta tako lako. Želi suvereno da vlada, a najnovije fotografije samo potvrđuju njen uspeh.

Ulicama Njujorka prošetala je besprekorno stilizovana. Farmerke pocepane na kolenima, uz sivi duks i crni blejzer savršeno su pristajale njenoj vitkoj figuri.

Crnim kožnim čizmama dodala je crni šal i tamne naočare. Plavu Givenchy Antigona torbicu od 4.000 dolara odlično je uklopila uz džins.

Visoki rep istakao je i njeno lice, a zanimljiv detalj bile su minđuše i obliku krsta. Bio je tu, kao i uvek, njen verenički prsten, dokaz gotovo decenije ljubavi sa manekenom Hermanom Nikolijem.

Širokog osmeha, ova majka petomesečnog dečaka uživala je u šetnji sa prijateljicom. A Njujorčani su svakako mogli da vide sjajan modni predlog južnoafričke lepotice.

(dailymail.co.uk)

Messages

Un message, un commentaire ?

Qui êtes-vous ?
Votre message
  • Pour créer des paragraphes, laissez simplement des lignes vides.