Accueil > NASLOVNA > ZENSKI KUTAK > LJUBAV I SEX > Beograđanke OBOŽAVAJU ove tri poze u seksu : A u to je malo muškaraca upućeno (...)

Beograđanke OBOŽAVAJU ove tri poze u seksu : A u to je malo muškaraca upućeno !

lundi 27 mars 2017, par webmaster

zena.blic.rs/I.K.

Pitali smo Beograđanke različitih godina šta preferiraju u seksu i evo šta smo saznali.

ANA (28)

OMILJENA POZA : Obrnuta kaubojka dok su njemu izdugnuta leđa, a nalazimo se u kadi i ja se rukama držim za zid.

ŠTA JE ČINI TAKO DOBROM : Volim je jer ja imam kontrolu, mogu da menjam ugao, a topla voda mi pomaže da se opustim. Takođe je i odlična promena u odnosu na uobičajenu rutinu, a često ovu pozu praktikujemo kada smo negde na putovanju.

MAJA (36)

OMILJENA POZA : Oboje stojimo. Licem sam okrenuta prema dečku i noge su mi obmotane oko njegovog tela. On stavi dlanove ispod moje zadnjice i diže me gore-dole.

ŠTA JE ČINI TAKO DOBROM : Ja sam veoma nezavisna žena, ali povremeno volim dominaciju. Moj partner ovde ima potpunu kontrolu i ja ne moram ništa da radim ! Ovo je možda fizički zahtevna poza za njega, ali meni pričinjava neverovato zadovoljstvo. I siguran orgazam !

SONJA (30)

OMILJENA POZA : Ležim na leđima dok su mi noge postavljene na njegova ramena. On se naginje ga meni i grudi naslanja na zadnji deo mojih butina. U ovoj pozi sam jako bučna.

ŠTA JE ČINI TAKO DOBROM : Omogućava dublju penetraciju od skoro svake druge poze i definitivno vodi do intenzivnog orgazma.

Messages