Accueil > NASLOVNA > ZENSKI KUTAK > LJUBAV I SEX > Muškarci često VARAJU u krevetu : Iza njihove prevare stoje pet razloga i (...)

Muškarci često VARAJU u krevetu : Iza njihove prevare stoje pet razloga i svaki je VAŽAN !

lundi 3 avril 2017, par webmaster

zena.blic.rs/J.M.

"Žene glume orgazam", često se može pročitati ova rečenica. "Muškarci glume orgazam", to je problem o kojem se daleko ređe govori, a njegova učestalost ukazuje da bi trebalo da se više priča i o toj strani seksualnih odnosa.

Nekad stvari u krevetu uopšte nisu onakvim kakvim se čine

Problemom muškog lažnog orgazma bavilo se istraživanje čiji su detalji objavljeni u časopisu "Sexual and Relationship Therapy". U toj studiji je učestvovalo JE 458 muškaraca, starosti od 18 do 29 godina. Njihov zadatak je bio da opišu svoja seksualna iskustva u prethodna četiri meseca.

Veliki broj njih, 230 ispitanika, tokom tog perioda se barem jednom pretvarao da je tokom seksa doživeo vrhunac.
Najčešće su to radili za vreme vaginalnog seksa, a ređe za vreme oralnog seksa jer im je u prvoj situaciji bilo lakše da glume orgazam.

A muškarci se pretvaraju :
1. zbog lošeg seksualnog iskustva
2. jer ih partnerka nedovoljno seksualno privlači
3. zbog prevelike količine alkohola koju su konzumirali pre seksa
4. zato što nisu raspoloženi za seks
5. rade to jer je ne žele da povrede osećanja partnerke.

Žena bi trebalo da obrati pažnju na ponašanje muškarca tokom seksa i da reaguje na prve znake nezadovoljstva. Treba da obrati pažnju i na uzroke njegove glume. Svaki razlog otkriva glavne probleme u vezi, od lošeg seksa, koji se često javlja zbog nedovoljne komunikacije među parnerima, preko nezdravih navika koje ometaju seksualni život, seksualne apatije koju treba dodatno ispitati, pa do nedostatka hemije među partnerima koja je neretko dovoljan motiv da se jedna veza prekine.

Ako on to radi da ne bi vas povredio, to je znak da i on želi da se seks u vašem odnosu popravi. Razgovor je i tu rešenje problema.

Messages