Accueil > NASLOVNA > BLING BLING > INFO DZET SET > NAKON RASKIDA SA NEMANJOM, KATARINA GRUJIĆ JE NAPUSTILA SRBIJU : OGLASILA SE (...)

NAKON RASKIDA SA NEMANJOM, KATARINA GRUJIĆ JE NAPUSTILA SRBIJU : OGLASILA SE I OTKRILA ŠTA JE PRAVA ISTINA O KRAHU VEZE !

mardi 11 avril 2017, par webmaster

FOTO : Instagram.com AUTOR : OPERA 17

Katarina Grujić je nakon raskida sa Nemanjom Buhom napustila Srbiju.

Katarina pobegla iz Srbije !
Atraktivna pevačica Katarina Grujić pre nekoliko dana raskinula je dvogodišnju ljubavnu vezu sa Nemanjom Buhom, nakon čega je odlučila da napusti Srbiju.
Grujićeva se trenutno nalazi u Austriji, gde boravi kod porodičnih prijatelja i kaže da će neko vreme i ostati tamo.
- Spakovala sam kofere i odmah po raskidu otišla iz Srbije i otišla kod prijatelje u Austriju. Tamo ću ostati neko vreme, a razmišljam o tome da se povučem zauvek iz Srbije, jer smatram da je tako najbolje za mene. Vrlo sam svesna da kada dvoje ljudi ne mogu da pronađu zajednički jezik to završi raskidom, što je dobro za oboje. Tačno je da Nemanja i ja više nismo imali šanse da ponovo budemo zajedno.Rastali smo se ljudski, kao prijatelji, i tu nije bilo ničega drugog. Nikada me nije udario, povisio ton na mene, bio bezobrazan ili tome slično. Mišljenja i stavovi su nam se razilazili konstanstno i to je jedini razlog našeg raskida. Više nismo u kontatku, ne čujemo se, smatram da je to dobro za oboje. Dve godine smo proveli zajedno i pamtiću ih po lepim stvarima. Jaka sam žena, koja nikada u životu nije patila ni zbog jedne ljubavi, pa neću ni zbog ove - rekla je Katarina za "Alo !", a zatim je dodala da neće zapostaviti svoju muzičku karijeru.
- Naravno da ni u jednom momentu neću zapostaviti karijeru koju sam svih ovih godina gradila. Imaću dovoljno slobodnog vremena da se posvetim novim pesmama, a u tome će mi i te kako pomoći odlazak iz Srbije, moći ću da sarađujem sa brojnim ljudima iz sveta muzike koji su u Austriji priznati muzičari. Ovih dana bi trebalo da odem na razgovor sa nekoliko tekstopisaca kako bih videla šta imaju u ponudi od novih pesama, pa tako da uskoro možete da očekujete i neke pesme na engleskom jeziku - rekla je Grujićeva.

Messages