Accueil > NASLOVNA > BLING BLING > INFO DZET SET > ISKRENA // KARLEUŠA SUTRA IDE NA OPERACIJU, EVO ŠTA JE PORUČILA PRED ODLAZAK U (...)

ISKRENA // KARLEUŠA SUTRA IDE NA OPERACIJU, EVO ŠTA JE PORUČILA PRED ODLAZAK U BOLNICU !

jeudi 4 mai 2017, par webmaster

FOTO : Facebook.com AUTOR : OPERA 17

Muzička diva Jelena Karleuša sutra ide na operaciju i evo šta je sve otkrila tim povodom.

Karleuša sutra ide na operaciju !
Muzička diva Jelena Karleuša u petak će imati operaciju u jednoj privatnoj klinici u srpskoj prestonici.
Poslednjih dana se mnogo pričalo i polemisalo o tome da će Karleuša biti operisana, a ona je rešila da konačno progovori na tu temu.
- Stavrno je prenaduvana priča, ali ja nemam razloga da krijem i da od toga pravim neku dramu, 21. vek je i mi smo svi zdravorazumni ljudi. Jedina istina je da ja imam operaciju rutinske prirode. Reč je o manjoj ginekološkoj intervenciji, manji ženski problem. Nikakvi tumori, ništa ono što pišu da bi prodali novine sa tim bombastičnim izjavama - rekla je Karleuša za Telegraf.rs, a zatim je dodala da ne postoji razlog zašto bi je bilo sramota da prizna da ide na operaciju.
- Nema razloga da krijem jer, prosto, ne vidim razlog niti je to sramota. Nije to nešto što druge žene nemaju. Problem sa, na primer, reproduktivnim organima… Svaka žena ima takve probleme. Tako da, eto, manja intervencija. Ja sam na nogama već za dva, tri dana. To je sve. I baš zato neću da krijem, upravo zbog toga da ne bi koristili moju ćutnju zarad nekih poluistina, neistina ili budalaština - rekla je JK.

Messages

Un message, un commentaire ?

Qui êtes-vous ?
Votre message
  • Pour créer des paragraphes, laissez simplement des lignes vides.